Болгарія - 2024. Готелі з водними гірками

Болгарія - 2024. Готелі з водними гірками

16.01.2024

Готелі з водними гірками, аквапарком в Болгарії для дітей

Ваша родина любить активний відпочинок? або ваші діти люблять бавитися в аквапарку? тоді ця стаття для вас! 

Туроператор Адріатік Тревел пропонує відпочинок на морі в Болагрії у готелях в яких є водні гірки! 

Відпочинок в цих готелях ви завжди можете забронювати у нас на сайті і насолоджуватися відпочинокм в Болгарії.

 

Курорт Албена

Всі гості, що проживають у готелі CALIMERA RALITSA SUPERIOR 4* (Deluxe & Garden вкл.), RALITSA AQUA CLUB 4*, VILLAS RALITSA AQUA CLUB, VITA PARK 3* та VILLAS VITA PARK 3*, можуть безкоштовно відвідувати аквапарк AQUA користуватися басейнами, водними гірками, шезлонги та парасольки (за наявності).

Курорт Балчик

Курорт Золоті піски

Курорт Єленітє

Курорт Кранево

Курорт Несебр

Курорт Обзор

Курорт Святий Влас

Курорт Сонячний Берег

 

Їдемо зі Львова відпочивати на морі в Болгарії.

Відпочиваємо на курортах: Сонячний Берег, Золоті піски, Албена, Єленіте, Кранево, Несебр, Обзор, Св. Влас, Св. Костянтин та Єлена, Поморіє, Равда.

наші тури починаються зі Львова. Їдемо через міста, в яких можна приєднатися до групи: Стрий, Долина, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия, Заболотів, Снятин, Чернівці. При бронюванні повідомте, в якому місті ви бажаєте приєднатися.

Автобусні тури з відпочинком на морі в Болгарію зі Львова

Обирайте собі відпочинок на морських курортах Болгарії. 

Сонячний Берег – найбільший болгарський курорт. Це екологічно чиста зона, поблизу якої немає великих міст та транпортних автобанів. Він розташований в затоці, яка має форму півмісяця, між містом Несебр та курортом Свєті Влас. 

Автобусний тур до Сонячного Берега від Адріатік Тревел має великі можливості для розміщення туристів – готелі різних категорій, апартготелі. На курорті працюють безліч закладів громадського харчування та розваги, які пропонують різноманітні страви болгарської та міжнародної кухні.

Клімат влітку відрізняється своєю мякістю, комфортністю восени та зимою без снігу. 

Неподалік розташоване місто Несебр з численними пам'ятками культури, яке перебуває у списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. У сусідньому курорті Свєті Влас знаходиться найбільший яхтовий порт на болгарському узбережжі Чорного моря.

Сонячний Берег є найстарішим курортом у Болгарії, де у 1958 році було збудовано перше житло для відпочиваючих. Сонячний Берег пережив справжній бум після падіння залізної завіси у 1990-х роках, коли було створено численні нові об'єкти розміщення та атракціони. Сьогодні курорт, відповідно, сучасний та свіжий, з його щедро спроектованими курортами та без будівельних гріхів попередніх десятиліть на Середземномор'ї. Абсолютним хітом для дітей в гарантованих автобусних турах до Болгарії є готелі-курорти з власним аквапарком. Тут малюки можуть годинами бігати, поки ви відпочиваєте у шезлонгу.

Прекрасний піщаний пляж шириною п'ять кілометрів і шириною до 100 метрів, стабільна температура від 25 до 30 ° C та об'єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО прямо по сусідству. Це Сонячний Берег, найбільший у Болгарії та один із найкрасивіших курортів на Чорному морі. Якщо ви шукаєте відповідну для всієї родини недорогу альтернативу класиці Середземномор'я, до якої можна дістатися забронювавши автобусний тур до Болгарії від Adriatic Travel, то це місце для вас!

Курорт Золоті Піски розташований вздовж Чорного моря між Варною та Каварною (відстань до Варни – 18 кілометрів). Це один із найпопулярніших пляжних курортів Болгарії. Пляжі тут піщані, завдовжки кілька кілометрів і шириною до 100 метрів. Пісок невеликий, м'який та чистий, тому золоті піски часто обирають для відпочинку з дітьми. Море тепле, глибина набирається швидко, але плавно, без урвищ. За чистоту води та пляжу курорт відзначений «Блакитним прапором».

Дивіться також: 

Як забронювати автобусний тур в Болгарію?

Якщо ви бажаєте відпочити в Соячному Березі у Болгарії зі Львова, вам потрібно обрати готель для відпочинку, вирішити в які дати будете відпочивати і натиснути кнопку "замовити тур" на нашому сайті і залишити контакти, за якими з вами можна зв'язатися. 

 

Поширені запитання:

⇒  Яка є готелі в Болгарії з водними гірками та аквапарком?
Туроператор Адріатік Тревел пропонує автобусні тури в Болагрію зі Львова та з Києва з віпочинком в гоетлях у яких є водні гірки або аквпарк. Перелік таких готелей дивіться на сайті.
---
⇒  Як забронювати автобусний тур в на море в Болгарію зі Львова або з Києва?
Для бронювання автобусного туру в Болгарію з відпочинком на морі з виїздом з Києва або Львова необхідно заповнити форму запиту, вказати які дати відпочинку ви розглядаєте, скільки вас осіб, вказати свій контактний номер телефону і очікувати на дзвінок від менеджера!

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити