Болгарія - 2020! Важлива інформація від готелю

Болгарія - 2020! Важлива інформація від готелю "Sunrise Club"!

18.05.2020

Доброго дня колеги!
Надаємо, актуальну на сьогоднішній день, інформацію про заходи медичної безпеки і дезінфекції, вжиті менеджментом готелю Sunrise Club у зв'язку з COVID-19 на сезон 2020 р.

Готель повідомляє, що весь робочий процес, заселення, обслуговування і програма "All inclusive", буде відбуватись з указами і порадами Міністерства здравооохраненія, Болгарського агентства з безпеки харчових продуктів, Регіональних та Світових організацій з охорони здоров'я.

Харчування організовано на шведському столі або денних сет-меню. Гості обслуговувати себе не будуть. Їжа на шведському столі буде представлена за скляною перегородкою, а підносити її будуть співробітники ресторану в захисних рукавичках і масках.
Напої під час харчування будуть представлені на пул-барі "Санрайз" і в основному ресторані.


Нижче представляємо вам актуальну програму "ALL Inclusive".

ПРОГРАМА "ALL INCLUSIVE" НА ЛІТО-2020

Основне харчування буде подане в ресторані "Санрайз", який відкритий під час прийому їжі.

  • СНІДАНОК /07:30-10:00/ - шведський стіл, включає в себе комбінацію континентального і болгарського сніданку: фрукти, свіжоприготовані на шоу-кукінг млинці, багатий вибір гарячих і безалкогольних напоїв.
  • ОБІД /12:30-14:30/ -  шведський стіл: салатний бар, основні м'ясні і страви без м'яса, їжа, приготована на шоу-кукінг, десерти, морозиво, фрукти; розливне пиво і безалкогольні напої, вино і місцеві алкогольні напої.
  • ВЕЧЕРЯ /18:00-21:00/ - шведський стіл: салатний бар, основні м'ясні і страви без м'яса, їжа, приготована на шоу-кукінг, десерти, морозиво, фрукти; розливне пиво і безалкогольні напої, вино і місцеві алкогольні напої.
  • ПУЛ-БАР ”САНРАЙЗ” /рабочі години - 9:00-22:30/ - гарячі напої і розливні безалкогольні напої, вино і місцеві алкогольні напої, алкогольні та безалкогольні коктейлі.
  • РЕСТОРАН ”САНРАЙЗ”: 10:30-12:30 - піца і пончики
                                                      15:00-17:00 - піца і пончики
  • ПУЛ-БАР „СЕЛЕНА” /працює з 01.07.2020 до 31.08.2020/ - пропонує гарячі напої, розливні безалкогольні напої і пиво, вино і безалкогольні коктейлі.
    Поісля 01.07.2020 до 31.08.2020: 10:30-12:30 - піца і пончики
                                                                       15:00-17:00 - піца і пончики

WI-FI інтернет - безкоштовний і доступний в загальних частинах комплексу.

ПЛЯЖНІ РУШНИКИ – при бажанні, всім гостям комплексу пропонуються рушники безкоштовно.

БАСЕЙН - безкоштовне користування парасольками і шезлонгами.

ДИТЯЧА АНІМАЦІЯ - дитяча програма буде здійснюватися на відкритому повітрі 6 днів в тиждень.

При заселенні в комплекс, кожен гість отримує розпізнавальний браслет, який повинен буде носити під час всього свого проживання в готелі, щоб бути розпізнаваним співробітниками готелю.

Всі гості мають право на повний день харчування сумарно в дні прибуття і дні виїзду, тобто якщо гість заселитися після обіду, і перше його основне харчування - вечеря, то в день свого від'їзду він має право на сніданок і обід. У разі пізнього приїзду або раннього від'їзду, гостю покладено, так званий "сухий пакет".

 

Світ стає ближчим з "Adriatic Travel"!

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити