Adriatic Travel переможець «Вибір Країни 2023» у номінації

Adriatic Travel переможець «Вибір Країни 2023» у номінації "Автобусні тури року"

06.02.2024

Автобусні тури року - Adriatic Travel

Адріатік Тревел - Автобусні тури року 2023Туроператор «Адріатік Тревел» здобув перемогу у загальнонаціональному дослідженні Аналітичного центру «Вибір Країни» у номінації Автобусні тури року 2023.

Знак «Вибір Країни» підтверджує, що наша компанія надає високий клієнтський сервіс, українці нам довіряють та обирають нас!

Адже в основі аналізу роботи компаній показники, на які звертають увагу споживачі при виборі товарів та послуг. А саме: якість обслуговування, онлайн-представленість компанії, цінова політика, широкий вибір асортименту, та відгуки клієнтів (Рейтинг на платформі Google - 4.6).

Відзнака «Вибір Країни» для нашої компанії — це підтвердження успішності та результативності нашої роботи, авторитетне визнання якості, гордість, натхнення, та мотивація на наступний рік

Ми вдячні експертам аналітичного центру «Вибір Країни» за неупереджену оцінку нашої праці та визнання досягнень!

ЗАПОРУКА УСПІХУ 

Ми довго йшли до того, щоб опинитися серед кращих туроператорів України, цьому успіху передувала велика праця.

Вже понад 11 років ми організовуємо подорожі по світу для туристів з України. Починали ми з невеликої компанії і мали в своєму портфелі до 5 напрямків, а наразі ми надаємо широке різноманіття туристичних послуг і подорожуємо по всій Європі.

Ми пишаємося своєю командою професіоналів і тим, що співвідношення ціна-якість у нашого бренду – одне з найкращих на ринку.

Завойовувати лояльність клієнтів та утримувати передові позиції у галузі нам допомагають корпоративні стандарти, яких дотримується кожен співробітник ТОВ «Адріатік Тревел». Основні з них: лояльність, якість обслуговування, експертність.

ВІДЗНАКА «ВИБІР КРАЇНИ» — ЗАСЛУГА І ГОРДІСТЬ ВСІЄЇ КОМАНДИ

Ми пишаємося не тільки нагородою, але й кожним співробітником, завдяки якому досягли таких високих результатів. Саме згуртована робота колективу є найціннішим активом нашого підприємства. Наші співробітники щодня викладаються на максимум демонструючи відданість справі.

Світ стає ближчим з Адріатік Тревел.

Використовуючи наш сайт ви погоджуетеся з політикою конфіденційності погодитись і закрити